Kom op vrijdag 6 september tussen 14.00 – 18.00 uur kennismaken met het Zelfregiecentrum Nijmegen. Bezoek de informatiemarkt ‘groei en bloei’, doe een workshop of ga in gesprek met een van onze medewerkers.
Het Zelfregiecentrum Nijmegen organiseert ontmoeting, training en coaching voor iedereen die meer grip op het leven wenst. We ondersteunen bij het verwerven van zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfherstel.
Ben je professional en denk je: ‘Dit sluit mogelijk aan bij mijn cliënten?’ ook dan ontmoeten we je graag.

Workshops
In een workshop kun je proeven aan onze werkwijze. We geven een workshop ‘Ontdek je sterke punten!’, ‘Hoe ga je om met je prikkelgevoeligheid?’ en de workshop ‘Hoe zorg ik dat ik beter slaap?’. Deze workshops zijn speciaal voor deze dag ingekort tot een half uur.

Rondneuzen, gesprek, hapje en een drankje
Daarnaast is er een markt waar je ontdekt wie we zijn en wat we doen. Je kunt in gesprek met een van onze medewerkers en een indruk krijgen van wat wij voor jou kunnen betekenen. Dat kan een ontmoetingsactiviteit, training of coaching zijn. Of je kunt als vrijwilliger bij ons aan de slag. Jouw wensen staan daarbij centraal.

Grip ervaren
Wij kijken naar waar jij goed in bent en ondersteunen bij het ervaren van grip op je leven. Daarbij ligt de focus op het maken van eigen keuzes, het leren van nieuwe vaardigheden en je verbonden voelen met anderen. Dit alles in een omgeving waar je welkom bent en je veilig voelt.

Meedoen
Om mee te kunnen doen heb je soms net andere voorzieningen nodig, bijvoorbeeld omdat je een beperking hebt. Daarom geven wij de gemeente en instellingen advies over een toegankelijke stad en over goede voorzieningen. Met gastlessen aan scholieren en studenten willen we eraan bijdragen dat mensen makkelijker met elkaar omgaan. Want als je gewoon kunt meedoen, ervaar je meer grip op je leven en zit je beter in je vel.

Ben je benieuwd geworden? We ontmoeten je graag op 6 september!
Ons adres is Sint Jorisstraat 72 in Nijmegen, dat is tegenover het Hunnerpark.
Voor meer informatie en tijden van de workshops: www.zrcn.nl, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 024 -751 11 20.